Szolgáltatásaink
Tudásbank
Karrierháló

Online lista
1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy a gazdasági és megélhetési nehézségek megoldása, az anyagilag és erkölcsileg is elismert munka révén lehetséges. Ezért fontosnak tarjuk az önmaga kapcsán, felelősséggel gondolkodni képes munkavállalót, aki keresi a lehetőségeket, és nem „ragad le” a támogatások, segély csapdák szintjén. Célunk, hogy minden ügyfelünkkel a közös munka, fejlesztés révén, eljussunk odáig, hogy e gondolatmenetet a sajátjának vallja, és eszerint cselekedjen, a munkakeresése, munkavégzése, életvitele során. 

 

Célunk:

A munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek, felzárkóztatásának, képzésének, foglalkoztatásának, elősegítése.   A munkavállalók támogató (családi, szociokulturális, stb.) hátterének felmérése, elemzése, ennek alapján a segítségnyújtás lehetőségeinek közös kidolgozása. A pályatanácsadás alap,- és középfokú intézményekben (pályaismeret, szakmaismeret, pályaorientáció – pályaválasztás). 

Munkaügyi, foglalkoztatáspolitikai, szociológiai, és egyéb társadalomtudományi kutatások megvalósítása. A fenti tudományterületekhez kapcsolódó, előadások, kiadványok, jegyzetek, szakkönyvek, szakmai folyóirat kiadása. A kultúra ápolásához, a környezetvédelemhez is köthető munkaerőpiaci, illetve más foglalkoztatási projektek megvalósítása.